over ons vlees

OVER ONS VLEES DAT EEN VERSE MAALTIJD IN BEVERWIJK MOGELIJK MAAKT

Slagerij Besteman is al ruim 80 jaar een begrip voor vers vlees en een verse maaltijd in Beverwijk. Wij staan graag voor u klaar zodat u eten kunt afhalen en een verse maaltijd kunt bereiden  in Beverwijk en omgeving. Kom in onze slagerij in Beverwijk heerlijk eten of een verse maaltijd afhalen. Wij staan al jarenlang persoonlijk voor iedereen klaar. Zo zijn Kees en Alice van der Marel al ruim 20 jaar actief in de slagerij.

Alles voor uw maaltijd kunt u afhalen in Beverwijk

Bij Slagerij Besteman in Beverwijk kunt u terecht voor alle onderdelen van een lekkere verse maaltijd. Wilt u het zichzelf eens lekker makkelijk maken? Kom dan een kant-en-klare maaltijd afhalen in onze slagerij, die u thuis in Beverwijk of elders alleen maar hoeft te verwarmen en vervolgens op kunt eten.. Wilt u wel zelf in de keuken staan? In onze worstmakerij in Beverwijk produceren wij diverse vleeswaren en worstsoorten, waarmee u zelf de lekkerste maaltijd bereidt. Onze worstmakerij staat bekend om de metworst en onze leverworst.

Geniet van onze specialiteiten voor een verse maaltijd in Beverwijk

Uw maaltijd wordt in onze slagerij in Beverwijk altijd bereid met verse ingrediënten en onze eigen specialiteiten. Zo kunt u altijd een verse maaltijd afhalen, gewoon bij u in Beverwijk. Ons rundvlees valt bijvoorbeeld onder onze specialiteiten. De runderen worden nog levend ingekocht en door onszelf verder verwerkt. Wij kunnen u daardoor smaakvol mals vlees bieden en zorgen zo voor het meest verse vlees van Beverwijk. Ook ons lamsvlees, afkomstig van Hollandse zuiglammeren, is altijd zeer vers en heerlijk mals. In onze slagerij in Beverwijk snijden wij de lammeren zelf uit, waarna we deze verwerken voor een heerlijke, verse maaltijd. Wij bieden u een zeer ruim assortiment lamsvlees aan. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld lamsbout, lamskotelet, lamsrollade of een lamsstoofschotel. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld lamsbout, lamskotelet, lamsrollade of een lamsstoofschotel.

Kom langs voor het afhalen van een verse maaltijd in Beverwijk

De marinades die wij gebruiken bij het maken van onze producten zijn glutenvrij. Hierdoor kunt u ook eten afhalen bij een specialist in Beverwijk, als u glutenvrij moet eten. Daarnaast proberen wij om zo min mogelijk E-nummers te verwerken in de verse maaltijd die u bij ons in Beverwijk afhaalt. Dit geldt ook voor onze broodjes en vleesproducten voor op de barbecue, die perfect zijn voor een gezellig avondje gourmetten of fonduen.  Wij leveren hiervoor heerlijke gevarieerde gourmet- en fondueschotels. Eventueel maken wij uw verse maaltijd in Beverwijk compleet met extra aanvullingen zoals salades, sauzen, kruidenboter en stokbrood. Kom dus langs in onze winkel of bestel online. Vraag ons naar de mogelijkheden door te bellen naar 0251223892.

 
 
Winkelwagen