specialiteiten

BBQ

Het hele jaar door de lekkerste specialiteiten voor op de BBQ

Een BBQ-schotel bestellen om thuis in Beverwijk van te genieten, dat kan bij Slagerij Besteman. Zeg nou zelf, het is toch een feest om op een mooie zomerse dag gezellig buiten te genieten van een heerlijke barbecue? Wij weten ook dat steeds meer mensen het hele jaar door genieten van een lekker stuk vlees van de grill. Daarom kunt u het hele jaar door bij ons in Beverwijk terecht voor een lekker BBQ-vleespakket. Wij stellen uw BBQ-pakket graag voor u samen in onze slagerij in Beverwijk.

Een BBQ-schotel bestellen doet u bij dé vakman in Beverwijk

Houdt u er ook van om in de winter te barbecueën, gewoon omdat het kan? Het is eens wat anders dan gourmetten. U bent tegenwoordig niet de enige. Daarom is Slagerij Worstmakerij Besteman het hele jaar door de barbecuespecialist bij uitstek. Wij zijn de vakman die alles in huis heeft, zodat u altijd een lekker BBQ-vleespakket kunt samenstellen in Beverwijk. Van de lekkerste spiezen, hamburgers, shaslicks en kipproducten tot de lekkerste specialiteiten. En van sausjes en marinades tot de beste adviezen voor de lekkerste bereiding. Voor het meest complete BBQ-vleespakket komt u langs bij dé slagerij in Beverwijk.

Grootvlees op de barbecue

Probeer ook eens het grootvlees uit het BBQ-pakket van uw slager uit Beverwijk uit op de barbecue. Ook dit soort vlees kan onderdeel zijn van een lekker BBQ-pakket van onze slagerij in Beverwijk. Een heerlijke malse ribeye, een côte de boeuf of bijvoorbeeld een malse varkensprocureur; het kan allemaal. De bereiding is vaak gemakkelijker dan u denkt, terwijl het resultaat geweldig lekker is. Wij helpen u graag bij de keuze en geven u tips op welke wijze u het grootvlees op de barbecue het beste kunt bereiden. Daarom komt u voor een BBQ-vleespakket langs in onze slagerij in Beverwijk. Onze producten zijn altijd ambachtelijk bereid zonder E-nummers, gemaakt van eerlijke producten en daardoor geweldig lekker!

Barbecue voor bedrijven

Niet alleen voor thuis zijn wij dé slager voor een BBQ-pakket in Beverwijk. Ook uw bedrijfsbarbecue verzorgen wij graag. Hierbij verzorgen wij niet alleen een keur aan specialiteiten en dranken, maar ook statafels, verlichting en tenten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan door te bellen naar 0251223892.

Gourmet en Fondue

Alles voor een gezellig avondje gourmet in Beverwijk kunt u bij ons bestellen

Wij stellen voor elke smaak en elk budget een  gourmetpakket voor u samen, zodat u voor elke gast iets lekkers op tafel zet, bij u thuis in Beverwijk of omgeving. Uiteraard maken wij uw gourmetschotel, fonduepakket of steengrillschotel zo compleet als u dat wenst, dus inclusief de sausjes, salades en andere lekkernijen die wij maken in onze eigen slagerij in Beverwijk. Dus wilt u binnenkort gezellig gaan gourmetten, dan kunnen wij er voor zorgen dat u het lekkerste op tafel zet. Dit kan eenvoudig dankzij een gourmetpakket van dé slagerij in Beverwijk. U hoeft uw gourmetschotel alleen maar  op te halen in onze winkel in Beverwijk. De specialisten van onze slagerij in Beverwijk helpen u graag bij het samenstellen van de gourmetschotel of het gourmetpakket zoals u dat wenst. Dat is een goede reden om alles dat u nodig heeft voor de gourmet eenvoudig te bestellen bij Slagerij Besteman in Beverwijk.

Uw avond wordt compleet verzorgd

Wilt u alles voor een gezellig avondje gourmet in Beverwijk bestellen bij een ambachtelijke slager? Gourmetten, fondue of steengrillen met vrienden of familie is gezellig en lekker. Slagerij Besteman uit Beverwijk heeft een ruim assortiment producten voor een heerlijke en geslaagde gourmettafel. U hoeft uw gourmetschotel of gourmetpakket alleen maar te bestellen bij onze slagerij in Beverwijk. Met het samenstellen van een gourmetpakket van dé slagerij in Beverwijk wordt het organiseren van een gezellig avondje gourmet wel heel makkelijk.

Een avondje gourmet in Beverwijk organiseren is heel eenvoudig, bestellen kan hier

Wilt u alles voor de gourmet eenvoudig kunnen bestellen en uw bestelling  afhalen in Beverwijk? Bestel alle vleesgerechten, zoals rundvleeskalfsvlees en varkensvlees,  bij Slagerij Besteman. Dit kan eenvoudig online, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0251223892.

 

RUNDVLEES

Een klasse apart

Ons rundvlees valt onder onze specialiteiten. De runderen worden nog levend ingekocht. Het zijn vrouwelijke ‘dikbillen’ van ongeveer 3 jaar die minimaal één keer gekalfd hebben; ons vee is echt een klasse apart.

De runderen, die grazen in Noord-Holland, worden geslacht door een gespecialiseerde slachterij, waarna wij de gehele verwerking voor onze rekening nemen. Het uitsnijden geschiedt in ons eigen bedrijf waar het vlees verder bewerkt wordt tot vele producten en heerlijke specialiteiten.

kalfsvlees

Wekelijks vers

Wij krijgen elke week vers kalfsvlees binnen dat we zelf uitsnijden en bewerken tot o.a. onderstaande producten. 

 • Kalfsentrecôte
 • Kalfssteak; kalfsoester gemarineerd met pesto-marinade
 • Kalfslever
 • Kalfsschenkel voor osso buco
 • Kalfslappen
 

lamsvlees

Altijd vers

Bij ons komen elke week hele lammeren binnen, die wij in onze slagerij uitsnijden en bewerken tot heerlijke producten en specialiteiten. Hierdoor kunnen wij u altijd vers Hollands lamsvlees leveren.

Al het lamsvlees is zowel naturel, gekruid als gemarineerd verkrijgbaar. Wij geven graag advies over bereiding of menusuggesties bij aankoop van uw lamsartikelen. Verder hebben we vele lamsvleesproducten in ons assortiment.

 • Lamsrollade
 • Lamsshoarma
 • Lamshaasjes
 • Lamsschenkel (voor lams osso bucco)
 • Lamsbout
 • Lamskotelet
 • Lamsfilet
 • Gemarineerde lamsschouder
 • Lamsstoofschotel
 

varkensvlees

Een duurzaam kwaliteitsproduct

Ons varkensvlees is al sinds 2007 gecertificeerd met het Milieukeur. Wij zijn aangesloten bij Milieukeurhouder De Hoeve BV te Deurne. Dit betekent wij ‘Deelnemer aan Keten Duurzaam Varkensvlees’ zijn. Wij kunnen hierdoor een duurzaam kwaliteitsproduct aan u aanbieden met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Livar varkensvlees

Het groot vlees voor op de barbecue is smaakvoller en sappiger. Wij garen het vlees al voor u voor in de barbecue, zodat u het snel en eenvoudig kunt bereiden. Het vlees is mild gekruid om zijn eigen heerlijke smaak te ondersteunen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld gegaarde procureur en gegaard buikspek.

 

speenvarken

Geheel verzorgd aan het spit

Voor grotere groepen kunt u ook eens denken aan een speenvarken. Een verrassende ervaring voor menigeen. Lekker mals en super zacht van smaak.

Geheel verzorgd (spit, speenvarken, etc.), vanaf €250,-

 

rookworst

Onze rookworst zit lekker in z’n vel!

Dit oer-Hollandse product kent een ruime veelzijdige toepassing in de hedendaagse keuken. Uiteraard zeer smakelijk bij de vele stamppotten en maaltijdsoepen, maar ook zeer geschikt voor o.a. op de pizza, broodje rookworst, als snack voor bij de borrel of in stukjes door een heerlijke pastasalade.

Onze rookworsten komen uit eigen worstmakerij. Ze worden wekelijks vers gemaakt van verse grondstoffen en volgens traditioneel recept. Tevens zijn ze met goud bekroond door de vakjury van Het Worstmakers Gilde. De rookworsten zijn nu ook voorgegaard en gevacumeerd verkrijgbaar.

 • Éénpersoonsworstjes
 • 250 gram rookworst
 • Runderrookworst
 • Grove rookworst
 

Abraham / sara

Een origineel cadeau

Een prachtige opgemaakte schotel in de vorm van een Abraham of Sara. Bij het maken van deze schotel houden wij graag rekening met uw specifieke wensen ten aanzien van de te gebruiken vleessoorten of gewichten. Altijd een leuk en origineel cadeau om weg te geven. Ook te combineren met een logo of een clubbeker. Alleen op bestelling.

De Abraham/Sara zijn er in verschillende prijsklassen; vanaf € 40,00

Winkelwagen